Младата актриса разкрива какво да очакваме от финалния пети сезон на криминалната поредица, който стартира тази вечер от 22.30 ч. в ефира на NOVA

Актрисата Неда Спасова, превъплътила се в образа на инспектор Елена Давидова в четвърти сезон на хитовия сериал „Братя“ и спечелила сърцето на главния герой Денис Топал, пред репортер на „На кафе“ споделя какво да очакваме от финалния пети сезон на криминалната поредица.

„Днес стартира новият сезон на „Братя“, който е пети и последен. Според сценария ще имаме един много интересен сезон, с много интересни заплетени линии и ситуации. Предстои много екшън в сложни за снимане сцени и мисля, че се справяме добре. Това е сезон на връщането на персонажите към корените и към тяхната истинска същност. Ако досега някои герои са тръгнали в друга посока, сега се завръщат. Това е акцентът на сезона. Предстоят много интересни неща, защото може би и зрителите и ние като актьори ще видим в друга светлина персонажите в сериала“, разкрива какво да очакваме от новия финален сезон актрисата Неда Спасова.

„Братя“ се завръща в ефира на NOVA с пети сезон

„Съжалявам, че не мога да свиря на музикален инструмент. Музикалното ми образование е много лошо. Не е късно да го направя и може би е добре да опитам, но със сигурност е било по-добре да се случи в по-ранен момент от живота ми“, признава за какъв талант си е мечтала актрисата.

В началото на новия театрален сезон, феновете на актрисата могат да я гледат на 19 септември в премиерата на спектакъла „Невинно малко убийство“ на сцената на THEATRO, а също така и в пиесата „Горчивите сълзи на Петра Фон Кант“ на фестивала „Сцена на кръстопът“ в Пловдив.

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ тази вечер 22.30 ч. в ефира на NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.