Гледайте премиерния втори епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

След грандиозния обществен скандал и провала на плановете му за политическа кариера, могъщият Филип Карамитев едва успя да избяга от престрелка с антимафиотите на ГДБОП. Той взе свръх рисковано решение и се отправи с фалшиви документи към границата с Гърция.  Дали опитът му за бягство от България е бил успешен и каква е съдбата на Филип шест месеца по-късно?

Шокиращо събитие открива премиерния пети сезон на „Братя“ тази вечер по NOVA

Мистериозно освободеният от ареста Топал вече успешно е приключил тайната си задача в Албания, в която е съдействал на службите за залавянето на няколко опасни престъпници. Денис е изненадан от предложението на генерал Давидов за удължаване на ангажимента, в замяна на възстановяването на неговата истинска самоличност – тази на Драгомир Донков. Идеята определено го вълнува, защото отговаря напълно на желанието му да се върне към себе си, скъсвайки окончателно с тъмното минало. Топал се заема с плана на генерала за организиране ареста на Милич – един от най-влиятелните сръбски наркобосове. За целта, Денис се нуждае от добро прикритие, но не може да разкаже нито дума за своята мисия дори на най-близките си. На какво е готов, за да се справи?

Неда Спасова: В този сезон на „Братя“ ще видим персонажите в друга светлина

Вече с малко бебе на ръце, Ива Йосифова е наясно, че трябва да стои далече от престъпните схеми, в които се беше забъркала заради жаждата си за отмъщение. Не я е напуснала яростта към убиеца на нейния съпруг Калин, но просто се е научила да я крие по-добре. Ива е озадачена от офертата на бившия ѝ съдружник Радо Андреев отново да работят заедно, въпреки всичките им търкания преди. Тя разбира тезата на Радо с какво могат да си бъдат взаимно полезни в момента, но има свое мнение по въпроса. Как ще отговори на предложението му?

Краси Ванков: Финалният сезон на „Братя“ е за истината и изкуплението

За изминалата половин година Елена Давидова не е спирала да търси най-важния отговор: къде изчезна Денис Топал, когото тя лично арестува, по негова настойчива молба. Подозренията се насочват към баща ѝ, защото тя знае, че той косвено е имал досег до случая на Топал още преди много години. Давидов, обаче, категорично отрича пред нея да има нещо общо с мистерията около освобождаването му от ареста. Полицейската интуиция на Елена продължава да я води по стъпките на генерала. Има ли как да го притисне и да изкопчи истината за случващото се?

„Братя“ се завръща в ефира на NOVA с пети сезон

След повишенията на Черкезов и Михайлов в службата, те решават, че е време да попълнят отдел „Наркотици“ с нови кадри, които да внесат свежи идеи в екипа. Избраните след специална тренинг акция млади следователи са Андрея Николова и Георги Русев. И двамата дават всичко от себе си, за да се впишат успешно сред колегите.  Каква задача ще им постави инспектор Черкезов и кое разкритие ще успее да изненада дори и самия него?

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ тази вечер 22.30 ч. в ефира на NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.