Рачков ще посрещне първите осем звезди, готови за предизвикателства

Тази вечер е стартът на най-новото забавно шоу в ефира „С Рачков всичко е възможно“. В 20:00 по NOVA зрителите ще посрещнат любимият водещ Димитър Рачков, който е готов да вкара осем от най-големите български звезди в изключително смешни предизвикателства.

„Целта на това предаване е да се съберете събота вечер и да се забавлявате, както ние се забавляваме в студиото. Правим това шоу с много любов, с цялата си енергия и с огромно желание и се надявам да се получи и зрителите да се смеят много“, сподели Димитър Рачков за „Събуди се“.

Димитър Рачков: Целта в шоуто „С Рачков всичко е възможно“ е в събота да се позабавляваме абсолютно свободно

В първите предизвикателства ще се впуснат водещите на „Звездите в нас“ – Мария Игнатова и Ненчо Балабанов, Калин Врачански, Герасим Георгиев – Геро, Борислав Захариев – Боби Турбото, Елен Колева, Елена Атанасова и световният шампион Йордан Йовчев. На гости в новото студио на Рачков, в различни конфигурации, те ще изпробват „Голямото клатене“, „Палавата бисквитка“, „Таратанци“, „Ко каза, ко?!“, а накрая всички заедно ще влязат в Лудата стая.

„Това е едно от малкото предавания, в които гостите не знаят какво ги очаква. Те не репетират“, разкри продуцентът Джуди Халваджиян. Осемте звезди ще разберат какви игри им е подготвил Рачков и какво ги очаква чак когато стъпят на сцената. Елементът на изненада ще направи всяка част от предаването още по-смешна и забавна.

Ясни са първите осем звезди, които ще се впуснат в предизвикателствата на „С Рачков всичко е възможно“

На какво са готови осемте звезди, за да разсмеят всички? Кое ще бъде най-смешното предизвикателство? Ще се включи ли Рачков в игрите? Кой ще се впусне в първата игра? Къде ще ни отведе Лудата стая? – не пропускайте старта на „С Рачков всичко е възможно“ тази вече в 20:00 ч. по NOVA!

Следете Facebook страницата, официалния Instagram и TikTok профил на „С Рачков всичко е възможно“ за актуални новини.