Не пропускайте сериала от понеделник до четвъртък в 22:30 ч. по NOVA

Ива е в пълен шок, когато вижда празната бебешка количка пред себе си – някой е отвлякъл детето й, докато тя е отключвала вратата на входа. Обезумялата от страх майка тича наоколо, с надеждата поне да открие минувачи, които може да са станали неволни свидетели на ужасяващия инцидент. Къде е бебето, кой стои зад всичко това и каква е целта му?

Какви са последствията след смъртта на Радо Андреев в „Братя“?

Денис още не може да се съвземе след трагичната смърт на Радо Андреев. Не го напуска нито за миг чувството за вина, че е убил един от най-близките си хора, в опит да спаси Елена. Генерал Давидов, обаче, бърза да му постави следващата задача и след успешния арест на сръбския наркобос Милич, възлага на Топал още по-трудна мисия, свързана с човек, който той добре познава. Каква е новата цел и защо ще постави Денис в още по-опасно положение?

Фатални събития преобръщат действието в „Братя“

Инспектор Давидова изживява поредното си професионално разочарование, когато разбира новините около случая на Гергана Петрова, с чието убийство тя се занимава над шест месеца. Елена е ядосана за развитието на разследването и се чувства с вързани ръце. Има ли правилен ход, какво смята да предприеме и дали усилията й ще дадат нужния резултат?

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ тази вечер 22.30 ч. в ефира на NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.