Вижте какво разказа тя за „На кафе“

Доза черен хумор ни поднася пиесата „Одървеният“ - ново представление по Анатолий Крим, чийто продуцент е Деляна Маринова. В него играят Сашо Дойнов, Ованес Торосян, Васил Грънчаров, както и единствената жена в състава - Илияна Лазарова.

Кой е "Одървеният" (ВИДЕО)

„Пиесата е подходяща за всякаква възраст. Това е една странна на пръв поглед човешка история. Оказва се, че една грешка може да доведе до много сериозен срив в едно семейство и в неговите взаимоотношения. Общо взето става ясно, че ние хората сме много свързани и зависими и ако някой си мисли, че може да свърши нещо сам – не, не може“, разказа актрисата за „На кафе“.

Самата тя признава, че понякога, по време на репетиции, не може да се сдържи без да се засмее „Работим с много професионален екип. Комедията за мен е много интересен и любопитен жанр. Мисля, че е страшно майсторство да накараш зрителя да се засмее“, коментира Лазарова.

Премиерата ще е на 27 септември в театър „Сълза и смях”.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.