Не пропускайте сериала от понеделник до четвъртък в 22:30 ч. по NOVA

Топал продължава да действа по плана за примамване на свирепия Барялай Кадими в България. Опасната задача се усложнява още повече и от факта, че афганистанският мафиот отдавна търси отмъщение заради присвояването на голяма пратка с наркотици в миналото. Денис е напълно наясно, че Кадими има една единствена цел – да го убие, но е готов да започне игра с огъня, в името на това да изпълни операцията, начертана от генерал Давидов. Афганистанецът, обаче, също има своя стратегия и е приготвил изненада, която може да се превърне в кървава саморазправа. Ще успее ли Топал да овладее взривоопасната ситуация, или мисията му ще претърпи пълен провал?

Нагъл обир на склад на ГДБОП вдига напрежението в „Братя“

За провал често мисли и Елена, която осъзнава, че вече няма контрол над живота си, откакто се е запознала с Денис. Това е тежък удар за характер като нейния, защото е научена стриктно да подрежда мислите, чувствата и действията си. Веднъж осъзнала, че е влюбена в неподходящия човек, инспектор Давидова дълго се бори със собствените емоции, но накрая, за пръв път реши да заложи на сърцето си. В настоящия момент, обаче, нещата изглеждат съвсем различно, а поведението на Топал става все по-необяснимо. Елена се колебае, дали не е направила голяма грешка, доверявайки му се и отчаяно търси истината за изчезването на Денис и неговото мистериозно завръщане. Но той не е готов да даде отговори. Какъв избор ще направи разочарованата жена?

Кой отвлече бебето на Ива в „Братя“?

Приел предложението на Дон Микеле да стартира обещаващ бизнес с експорт на отпадъци, Филип Карамитев започва да организира дейността си в България. Но самият той е в доста опасно положение, защото трябва постоянно да се прикрива. Избягал преди половин година от пределите на страната и завърнал се инкогнито, Булгаро е принуден да стои в сянка, понеже полицията го издирва. За целта, той хитро се обгражда с хора, за които е сигурен, че няма да го издадат. И то не, защото са му предани, а поради една единствена причина – че ги държи чрез заплахи и манипулации, за да му свършат нужната работа и да си мълчат, което е по-добре за тях самите. Карамитев действа няколко хода напред и разработва основната схема, по която ще реализира начинанието си за милиони. Каква роля е отредил на Мая и Велин и дали те имат шанс да се измъкнат от капана, в който двамата сами влязоха с кражбата на ценния артефакт?

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ тази вечер 22.30 ч. в ефира на NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.