Темата коментира пиар експертът Цветелина Узунова

В моменти на възходи и кризи през годините, дворецът успява чрез много професионална комуникация да спечели общественото мнение.

В СНИМКИ: ПОСЛЕДНИЯТ ПЪТ НА КРАЛИЦА ЕЛИЗАБЕТ II

Тънкостите на кралския пиар коментира експертът „Връзки с обществеността” и публични комуникации Цветелина Узунова. По думите й Бъкингам през годините винаги се е справял с класа, достойнство, елегантно и с присъщ аристократизъм с кризите, които по една или друга причина са се пораждали.

ЖИВОТЪТ НА КРАЛИЦА ЕЛИЗАБЕТ II В СНИМКИ

„Не бих нарекла ситуацията кризисна комуникационна ситуация. Това по-скоро е едно изпитание за кралското семейство, за неговия пиар екип, за самата страна. Такова събития не се е случвало десетилетия назад, надали ще се случи и за десетилетия напред – на едно място да бъдат сбрани всички аристократични фамилии от Европа и политическият елит на света”, подчерта Узунова.

Тя призова българите да се поучат от великобританците - от начина, по който трагедията ги е обединила, от уважението, което изпитват към своите институции.

Целия разговор вижте във видеото.

ВСИЧКО ЗА ПОСЛЕДНИЯ ПЪТ НА ЕЛИЗАБЕТ II ЧЕТЕТЕ ТУК

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.