Гледайте сериала от понеделник до четвъртък в 22:30 ч. по NOVA

Опасен сблъсък, кървави заплахи, екшън и мистериозно убийство вдигат напрежението в следващите епизоди на „Братя” по NOVA. Пристигането на свирепия наркобос Барялай Кадими в България отново отключва конфликта му с Денис. Този път това е планирана стъпка от страна на Топал, който опитва да устрои капан на афганистанския мафиот, за да изпълни другата част от мисията си. Денис трябва да бъде внимателен не само заради сложността на операцията, но и заради Сандо, с когото няма право да сподели истинския мотив за действията си. Акарди е убеден, че Кадими се готви да убие брат му, независимо как ще протече сделката, затова решава да действа сам и да спаси живота му. Каква изненада ще подготви и как тя ще повлияе върху напрегнатата ситуация?

Кървава саморазправа в „Братя“

Мая и Велин осъзнават, че затъват все по-дълбоко в клопката на Филип, от която не могат да се измъкнат. Принудени да съдействат в схемата за внос на отпадъци от Италия, поставяйки имената си сред обръчите от фирми на Карамитев, двамата изпадат в патова ситуация. Ако разкажат всичко на полицията, може да пострада дъщеря им Виктория, а ще трябва да понесат и отговорността за кражбата на ценната антична вещ. Ако продължат да мълчат, ще се замесят още по-сериозно в тъмните сделки на Филип. Има ли правилен ход за тях и какво решение ще вземат?

Нагъл обир на склад на ГДБОП вдига напрежението в „Братя“

Отдала се на чувствата си, инспектор Давидова се връща обратно във връзката с Топал. Въпреки че не получава от него необходимите отговори, тя решава да послуша сърцето си, надявайки се любимият й скоро да разкрие своите карти. Този факт я поставя в неизгодна позиция, защото трябва да запази в дълбока тайна отношенията им. Освен това Елена не подозира, че Черкезов знае съществен факт, който тя е скрила от колегите си. Как ще реагира Давидова срещу обвиненията на инспектора, че потулва важни сведения за разследването и какво условие ще й постави Черкезов? Не пропускайте да разберете в новите епизоди на „Братя“ от понеделник до четвъртък в 22:30 ч. по NOVA.

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ тази вечер 22.30 ч. в ефира на NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.