Гледайте сериала от понеделник до четвъртък в 22:30 ч. по NOVA

Сделката на Топал и Кадими за половин тон кокаин претърпява пълен обрат, когато Акарди забелязва засада, целяща убийството на Денис. За да спаси живота на брат си, той открива огън по хората на афганистанеца. Междувременно, скритият наблизо спецотряд, ръководен от Еди Хаим – дясната ръка на генерал Давидов, изчаква сигнал за атака по план. Каква ще е реакцията на баретите при непредвидените обстоятелства и дали операцията по арестуването на опасния Барялай Кадими ще може да се осъществи?

Акарди подготвя изненада за Кадими в „Братя“

Безследното изчезване на бизнесмена Мирослав Жотев разбунва духовете. Именно той отговаря на местно ниво за канала на италианския боклук, пристигащ в България. Несъмнено, международният бизнес с отпадъците за милиарди евро е апетитна хапка за големите престъпни групировки и допълнително подклажда отколешната вражда между неаполитанската мафия „Камора“ и калабрийската „Ндрангета“. Включвайки се в играта на страната на калабрийците, като дясна ръка на излезлия наскоро от затвора Микеле Пекати, Карамитев влиза директно в схемата с токсичния боклук. Как ще реагират представителите на неаполитанците в България и готов ли е Филип да отстоява решението си? 

Кървава саморазправа в „Братя“

Докато все още се занимават с разнищването на убийството на Радо Андреев и разпита на внезапно завърналия се Топал, в ГДБОП поемат и случая с изчезването на Жотев. Антимафиотите започват разпити, а съпругата на бизнесмена твърди, че сигурно е отвлечен. Инспектор Черкезов е възмутен от наглото й поведение и натиска, който си позволява да упражнява върху следователите. Какво неочаквано разкритие ще направи най-новото попълнение в отдела – Андрея Николова и в каква посока ще тръгне разследването?

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ тази вечер 22.30 ч. в ефира на NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.