Според него има купуване на гласове, а акциите са прах в очите

Подкрепата към нас беше много важна, за да покажем, че сме основен опонент на статуквото. Всеки трети избирател между 18 и 30 г. е гласувал за ПП. Пенсионерите също ни подкрепиха, подкрепяйки младите. Това коментира за "Твоят ден" Настимир Ананиев, "Продължаваме Промяната".

При обработени 99% протоколи: ГЕРБ - първи, ИТН не влиза в парламента

Според него за да се направи промяна, трябва време. "По какъв начин социолозите калкулират купения вот? И как си продаваш бъдещето за 100 лева? Липсата на Рашков е очевидна, акциите срещу купения вот са прах в очите. Борисов се е видял с много кметове и предвид идващите местни избори, ги е убедил да гласуват за ГЕРБ. Ние знаем какво сме обещали и няма да предадем нашите избиратели", категоричен е той.

По думите му ГЕРБ представляват това, срещу което ПП се бори. "Ще обсъдим всички варианти за коалиция, заявили сме какво искаме да променим и срещу какво се борим. Третият мандат може да бъде даден на Янев", предположи Ананиев.

Повече гледайте във видеото. 

ВСИЧКО ЗА ИЗБОРИТЕ ЧЕТЕТЕ ТУК

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.