По думите му колкото повече се усеща присъствието на НАТО у нас, толкова по-сигурно ще живеем

Ниската избирателна активност се дължи на машините и неразбирането на хората как да работят с тях. Не може цяла Европа да не гласува с машини, единствена България решава да гласува с машини. Имам съмнение в този вид вот. Това коментира за "Твоят ден" Валентин Радев от ГЕРБ.

Според него тези, които искат излизане от НАТО и ЕС няма как да са партньори на ГЕРБ. "Доверието в институциите спада, руши се държавността. Всички са виновни за това, всички трябва да си говорят. ГЕРБ е много отворена, най-важното е Еврозоната. Важна е евроатлантическата ни ориентация, вероятно ще говорим с всички. Трябва да се обединяваме и да работим заедно", подчерта той.

ПО ОБЛАСТИ: Как се разпредели вотът у нас

По думите му колкото повече се усеща присъствието на НАТО у нас, толкова по-сигурно ще живеем. "Опасност от ядрено оръжие има, щом го казва Путин. Надявам се да не посегне към такова, дори тактическо, което е в пъти по-малко мощно", заяви Радев.

Повече гледайте във видеото. 

ВСИЧКО ЗА ИЗБОРИТЕ ЧЕТЕТЕ ТУК

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.