Водачът на камиона е криминално проявен

Дрогиран шофьор на камион уби 56-годишен мъж в катастрофа на главен път Е-70. Сигналът е подаден около 09.40 часа на 3 октомври, съобщиха от МВР-Разград.  42-годишният водач на влекач с прикачено ремарке от Пазарджик пътувал в посока Русе - Разград.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК 

На завоите преди град Цар Калоян удря със задната част на камиона насрещно движеща се лека кола, управлявана от 56-годишен мъж от град Исперих и продължава, без да спре. Водачът на лекия автомобил е откаран с откъсната ръка към МБАЛ-Разград. По пътя за болницата обаче умира. 

Камион катастрофира на пътя Русе-Разград, има загинал

55-годишният му спътник е настанен под наблюдение в Разградската болница. В хода на предприетите оперативно-издирвателни действия камионът е установен на околовръстния път на град Търговище. Водачът е задържан. Пробата му за наркотици е положителна. Той е криминално проявен - има 13 регистрации за кражби, притежание на незаконно оръжие и шофиране след употреба на дрога. Продължават следствените действия по случая.

По-рано днес, отново на пътя Русе-Разград, камион катастрофира, а един от пътниците в него загина на място.

ВСИЧКО ЗА ИЗБОРИТЕ ЧЕТЕТЕ ТУК

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.