Следете вълнуващия развой на семейната сага от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA

Все по-динамични и напрегнати ще бъдат ситуациите, с които ще се сблъскат героите в новите епизоди на семейната сага „С река на сърцето“ тази седмица по NOVA. Вяра (Луиза Григорова-Макариев) решава да изостави миналото си на драгажната баржа и да започне нов живот в имението на баща си. Избор, който ще се окаже труден не само за нея, но и за нейната близка приятелка Петя (Цветина Петрова). Изпитанията обаче връхлитат Вяра още в първите дни след голямата промяна, а в основата на всичко стои сръбският мафиот Зоран Васович (Игор Ангелов), който ще я подложи на редица тестове, за да провери дали и в каква степен е готова да предаде брат си Борис (Александър Димов) и винарната.

Конфликти и срещи с лица от миналото в „С река на сърцето“

Междувременно в другия край на града Петър (Александър Сано) и Боряна (Йоанна-Изабелла Върбанова) са изправени пред предизвикателството да живеят заедно. Това трудно и за двамата съжителство ще отвори стари рани и ще отключи много спомени. В същото време Петър не спира да търси сърбина, за да довърши започнатото. Търсенето го отвежда при стар познайник, но ново съобщение от Зоран ще преобърне хода на историята.

Любов и тайни в „С река на сърцето“

В близкия манастир ситуацията за Лазар (Христо Петков) се заплита все повече, след като вниманието на медиите е привлечено от анонимен сигнал, свързан с изчезналите пари от дарителската каса. В същото време Нектарий (Леарт Докле) става все по-близък с Невена Тополска (Мартина Апостолова) и ѝ разкрива цялата истина за нямото момиче.  Открито тяло край реката обаче ще насочи вниманието на Тополска в съвсем нова посока.

Ники Илиев за работата си като режисьор на „С река на сърцето“ (ВИДЕО)

Извън града Коко (Матьо Горанов) и Христо (Никола Додов) се отправят на пътешествие, което ще ги сближи още повече и ще разкрие още тайни от миналото на семейството на Вяра и Димитър.

Не пропускайте да разберете какви предизвикателства очакват още героите в семейната сага „С река на сърцето“ тази седмица от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за новия сериал на NOVA „С река на сърцето“ на Facebook страницата и Instagram профила на продукцията.