Не пропускайте сериала от понеделник до четвъртък в 22:30 ч. по NOVA

Примката около Топал се затяга след залавянето на агент Еди Хаим – дясната ръка на генерал Давидов. Денис се налага да работи със специалния агент в тайните си мисии и затова Еди, по прякор Сянката, постоянно се движи около него. Попаднал по този повод в ръцете на украинците, мистериозното му присъствие засилва до краен предел техните подозрения. Опасният мафиот Анатолий Кириленко е силно мнителен по природа, но този път вече е сигурен, че тайнственият мъж, следващ постоянно Топал, крие много повече, отколкото може да се предполага. Анатолий иска да разбере кой е той и подлага Сянката на брутални мъчения, за да изкопчи истината. Мълчанието на Еди още повече го озлобява и той вика Денис, за да му го покаже. Топал отрича да познава човека и Анатолий отправя провокация към него, да го убие. Денис е в капан – ако откаже да го направи, ще засили съмненията на украинеца и плановете за залавянето му не само ще пропаднат, а това ще коства и живота на самия Денис. Но той няма как и да убие Еди, с когото работи. Какво ще е решението му и как то ще промени хода на събитията?

Светла е поставена под заплаха в „Братя“

Акарди търси начин да саботира дейността на Йосифова, защото е убеден, че складирането на отпадъци в оръжеен завод, няма как да е официално разрешено. Въпреки твърденията на Ива, че всичко е съвсем легално и има документи за това, Сандо решава да провери. След разговор с адвокат, той търси пробойни в документацията – нужни са му писмени доказателства, че съдържанието на италианския боклук, който се складира при тях, а после се изгаря в ТЕЦ-ове, не отговаря на описанието по документи. Докато претърсва кабинета на Йосифова в завода, обаче, той се натъква на шокираща информация, която му е трудно да възприеме. Какво ще научи Акарди и от кого незабавно ще потърси отговорност?

Елена изправена пред тежък избор в „Братя“

Разбрал, че Елена има тайна връзка точно с Денис Топал, Давидов не е на себе си. Строгият баща не може да приеме, че дъщеря му има чувства към един престъпник. Генералът няма нищо против да работи с Денис, за да използва неговите умения в операциите, които заедно са планирали за службите, а и за да подсигури собствения си интерес. Но е на коренно противоположното мнение, що се отнася до детето му. Какво ще предприеме, има ли начин да се примири с фактите и с избора на дъщеря си?

Не пропускайте да видите в новия епизод на „Братя“ тази вечер от 22.30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.