Вижте причината за това

Един от посланиците на Sofia Open 2022 Юлиан Вергов сподели пред DIEMA SPORT 3, че е впечатлен от турнира и феновете. Причината за това се оказа съвсем прозаична. В „Арена Армеец“ телефони не звънят, за разлика от театъра.

Голямата звезда от театъра и ТВ екрана разкри коя е максимата, към която се опитва да се придържа в ежедневието си: „Този живот трябва да се празнува, не само да се живее.“

„Винаги с огромно удоволствие съм посланик на Sofia Open, защото това събитие трябва да бъде подкрепяно изцяло от всички нас, имаме възможност да се докоснем до най-големите таланти в света изобщо. Едно е да го гледаме, както казваше баба ми по моя телевизор, друго е да го гледаш на живо“, сподели Вергов.

„Впечатляващото за Sofia Open e, че не звъни нито един телефон, за разлика от това в театъра, където звънят на поразия. Има начин, хората трябва да разберат, че не трябва да звъни телефон на определени места. Едно е тенис, театър, църква и т.н.“

„Бях си направил програма да си почина това лято, но ми предложиха един много хубав филм, който много исках. Има смисъл, дори и за 5 човека да го направиш, има смисъл, както и хората да дойдат и да гледат тенис на живо. С Владо Карамазов сме ходили на много състезания от Moto GP, голям почитател съм. От Формула 1 има едно малко разочарование, защото сега стана така, че в движение могат да то оправят колата, казват ти кога да използваш DRS, такива неща, които за мен пилотът е пилот с волан, педали и лост за скорости. Тук повече се разчита на техниката и екипа“, добави Юлиан Вергов.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.