Стигна се и до напрежение

Колеги и близки на загиналия в събота таксиметров шофьор блокираха ключови булеварди в София. Затворени бяха бул. "Константин Величков",  "Тодор Александров" и "Ал. Стамболийски". Полицейското присъствие бе засилено. Движението се отбиваше. На бул. "Сливница" има и кордон от полицаи. 

Стигна се и до напрежение заради колите, които искаха да минат през кръстовището. Недоволните заплашиха, че ще продължат с протестите, докато няма присъда по случая. 

При протестиращите дойде и директорът на Столичната полиция Колоян Милтенов. Той призова недоволните да се успокоят и обеща, че ще има пълно разследване на случая.

На протеста се появи и човек, който твърди, че е станал свидетел на случката. По думите му е видял всичко от балкона си.

Демонстрацията приключи малко след 22.00 ч. Няма пострадали хора.

Припомняме, че в събота таксиметров шофьор загина след побой. Всичко се случило заради засичане на пътя в столичния кв. "Разсадника". С обвинение е 23-годишен мъж. Към момента има няколко версии по случая. Разследването продължава. Повече четете ТУК.

 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.