Пострадалият разказа пред NOVA за спора

Екшън във влак. Кондуктор разцепи веждата на пътник, след като между двамата избухнал спонтанен спор за качеството на обслужване в железницата. “Застъпникът на БДЖ” бил безкомпромисен и с помощта на подръчни средства сложил точка на спора. 

Пострадалият Цветослав Велков, който снимал пълния влак, разказа пред NOVA за случилото се. “Сцепи ми веждата с железния ключ за прозорците. Заплаши, че ще ме убие”, споделя мъжът. Той отрича да е провокирал кондуктора.

След като служителят на БДЖ му казва да спре да снима, а Велков отказва, следва и удар с железния ключ. “Удари ме от нищото”, каза още пострадалият.

От БДЖ потвърдиха, че са запознати със случая. “Ние ще бъдем безкомпромисни към подобно поведение както на наши служители, така и на пътници”, заяви Ивайло Георгиев, директор “Продажби и обслужване”.

Води се разследване по случая. Велков твърди, че е имал редовен билет. Към момента обаче от БДЖ не могат да потвърдят това.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.