Не пропускайте сериала от понеделник до четвъртък в 22:30 ч. по NOVA

Антимафиотите продължават да търсят следи, свързани с мистериозния пожар в завода на Акарди и Йосифова. Те са убедени, че разкриването на подробностите около инцидента ще им даде много повече отговори по важни въпроси, свързани с основното им разследване. Следователите Михайлов и Русев влизат в колаборация със СДВР и с пожарната, като се натъкват на информация за съмнително лице, което би могло да има общо с предполагаемия умишлен палеж. Инспектор Черкезов подготвя акция, с цел да стигне до извършителите и поръчителите на деянието. Ще има ли успех и какво ще установи?

Животът на Денис Топал виси на косъм в „Братя“

Подложен на тежки мъчения, Топал все пак успява да избяга през нощта от хората на Анатолий Кириленко. Без да знаят  това, Акарди и Давидова продължават да го издирват навсякъде. Сандо дори търси начин да удовлетвори изнудванията на мафиота, който пък не признава за бягството на Денис и настоява да получи безплатно обещаната партида оръжия. Акарди е силно притеснен, защото след пожара започват щателни проверки и предприятието практически е запечатано, което му връзва ръцете. Засилват се обзелите го напоследък съмнения, откакто научава, че Карамитев стои зад Ива и се набърква в управлението на завода и това провокира Сандо да вземе изненадващо решение. Какъв ход ще предприеме и как той ще се отрази на цялата ситуация?

Зловещ знак и съдбовен обрат в „Братя“

Пристигнала в България, Лора веднага се заема с дейността на фондацията, която й е възложено да ръководи. Тя се надява да може да помогне на социално слаби хора, които живеят в риск и има опасност да изоставят децата си. Целта на Лора е да осигури реинтеграция на засегнатите и нормализиране на живота им, с достъп до работни позиции, които биха могли да стабилизират финансовото състояние на техните семейства. Освен това, неправителствената организация  подкрепя и семейства с тежко болни деца, за които са нужни специализирани грижи и повече средства, за да се поддържа живота им. Това дава смисъл на Лора и тя има потребност да помага, за да изкупи вината, която чувства от край време в себе си. Ще потърси ли контакт със своите близки в София и най-вече с Денис?

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ тази вечер в 22.30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.