Актрисата, изиграла ролята на юрист Даниела в семейната сага, разкрива повече за ролята и преживяванията си

Актрисата Анастасия Лютова, въплътила си в персонажа на успешната юристка Даниела от сериала „С река на сърцето“, в „На кафе“ коментира ролята и преживяванията си от снимачната площадка на семейната сага. Въпреки че на пръв поглед изглежда строга, адвокатката се оказва уравновесена и добра жена, която се опитва да разреши проблемите, в които са забъркани героите.

Напрежението се покачва в „С река на сърцето“

„Всяка една сцена, епизод, събитие, което се случва с персонажа ми на снимачната площадка, е предизвикателство, защото аз не знам цялата си линия предварително. Мен също ме изненадват обратите в сюжета. Започвайки да снимаме още през май месец, не предполагах, че ще стигне до този момент, но сюжетът напомня на реалния живот, в който не знаеш какво те чака. С нетърпение очаквам всяко събитие и обрат. Когато си изненадан, в сцената, която трябва да изиграеш, си и по-спонтанен. Възможността за спонтанна реакция, носи огромно удоволствие“, споделя пред репортер на „На кафе“ актрисата Анастасия Лютова.

„Благодарна съм за възможността, която ми дава актьорството, да усетя всички тези несбъднати мечти, интереси и те да ми се случат по този начин. Целият снимачен екип и колегите си изкарваме страхотно на снимки. Зарежда ме партньорството и общуването с тях. Имаме си пълно доверие, което прави актьорската работа много по-лесна“, коментира актрисата.

Леарт Докле за предстоящите му филмови премиери

„При юрист няма как всичко да е на показ“, признава Анастасия, че все още предстоят да станем свидетели на разкриването на тайните на героинята й.

Следете всичко за новия сериал на NOVA „С река на сърцето“ на Facebook страницата и Instagram профила на продукцията.