Не пропускайте сериала от понеделник до четвъртък в 22:30 ч. по NOVA

След завръщането си в България, Лора изцяло се посвещава на работата за фондацията, подпомагаща социално слаби семейства и тежко болни деца, които имат нужда от специализирани грижи. Надеждата, че може да помогне с каквото и да било, й дава сили да се пребори с вътрешните си страхове и най-вече с чувството за вина, което постоянно я преследва. Тя се колебае, дали да се свърже със своите близки, но все пак решава да не се крие и да се види с някои от тях. Правилна ли е тази стъпка, как ще се развие срещата й с Денис и какво имат да си кажат двамата след толкова дълга раздяла?

ГДБОП по следите на подпалвача в „Братя“

Младата полицайка Андрея Николова се осмелява да разкаже на инспектор Черкезов всичко, в което подозира своя колега Георги Русев. Тя счита, че вече не е редно да прикрива съмненията си и въпреки липсата на конкретни доказателства, Андрея пристъпва към действие. Каква ще бъде реакцията на Черкезов, ще приеме ли думите й насериозно и какви мерки ще вземе, за да стигне до истината?

Животът на Денис Топал виси на косъм в „Братя“

Топал се оказва напълно прав за предположенията си, че наемният убиец Микола Гулко е извикан в София, за да го ликвидира лично, по нареждане на Анатолий Кириленко. Пристигането на украинеца у нас веднага е проследено от Давидов, който дава инструкции за действие на дясната си ръка – агент Еди Хаим, по прякор Сянката. Какъв е планът на генерала и кой от двама им с Анатолий ще е по-бърз в реализацията на своя замисъл?

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ тази вечер в 22.30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.