Не пропускайте сериала от понеделник до четвъртък в 22:30 ч. по NOVA

След зловещата пратка от Анатолий, Денис вече е сигурен – украинецът няма да си тръгне от България без да си отмъсти. Това донякъде устройва Топал, защото търси начин да приключи поставената му задача за залавянето на опасния престъпник. Затова изключително внимателно се подготвя за виждането с него. Позицията на Кириленко е твърда – той отправя провокация към бившия си приятел, че един от двама им няма да си тръгне жив от срещата. Денис замисля стратегия, с която да разсее вниманието на Анатолий, за да спечели малко време, докато настъпи подходящият момент за ареста му. Нещата, обаче, изцяло се объркват и за двете страни, а напрежението ескалира до краен предел, когато в избухналия сблъсък се включват и неканени гости. Има ли изход за Топал и защо фаталната престрелка ще преобърне изцяло съдбите на няколко човека?

Лора среща Денис в „Братя“

Борбата за стопанисване на канала за внос на токсични отпадъци от Италия взима връх. След убийството на Мирослав Жотев, работещ с неаполитанската мафия „Камора“, Карамитев умело се възползва от ситуацията, за да оглави трафика на италиански боклук у нас, с подкрепата на своя покровител Микеле Пекати – важна фигура от калабрийската „Ндрангета“. Но сподвижниците на Жотев в България не желаят да пуснат така лесно апетитния пай след смъртта му и организират свои схеми, за да си върнат бизнеса обратно. Една от тайните фигури, работила добре с Жотев, е именно Давидов. Усетил заплахата от нови играчи на този пазар, генералът задейства натиск през прокуратурата, за да съсипе бизнеса им и да удари целия енергиен холдинг, чрез който в момента се горят опасните отпадъци. Започват мащабни проверки в ТЕЦ-овете и в завода, управляван от Йосифова. Филип не се поддава на изнудването и задкулисно заповядва спиране на топлата вода от ТЕЦ-овете към домакинствата, което пък веднага рефлектира върху гражданите. Те излизат на протести и искат незабавно решение на проблема с топлата вода. Давидов се оказва затворен в собствения си капан и трябва да вземе спешно решение – да прекрати проверките на холдинга или да провокира още по-голямо обществено напрежение. Как ще се справи с безизходицата?

ГДБОП по следите на подпалвача в „Братя“

Мая е силно притеснена от избухналите протести, свързани с енергийния холдинг, защото съзнава, че двамата с Велин вече са дълбоко забъркани в историята с боклука и носят огромна отговорност за действията си. Но има и друго, което още повече я тревожи – наблюдението, че Филип е тежко болен, колкото и да се опитва да го скрие. Тя се опасява, че, ако нещо се случи с Карамитев, всичко ще излезе на показ и със съпруга й веднага ще бъдат арестувани. Каква изненада я очаква и с кого й предстои да се види?

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ тази вечер в 22.30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.