Актьорът разказва повече за героя си в завладяващата семейна драма, която зрителите могат да гледат от вторник до петък от 20.00 ч. по NOVA

Актьорът Александър Димов, подобно на Борис в семейната сега „С река на сърцето“, е повлиян от дядо си и е мечтал да бъде мореплавател на кораб и да обикаля света. Но заради любовта Александър кандидатства в НАТФИЗ и става актьор, което му дава възможност да се превъплъщава в различни роли. За момента в семейната сага по NOVA, той е отрицателен герой, но все още има възможността да се промени. Повече детайли за героя си актьорът разкрива в репортаж, специално за „На кафе“.

„Харесва ми, че Борис е рисков играч, макар че повечето хора не смятат това за положителна черта. Но реално големите неща се случват само с риск. Няма как да правиш едно и също нещо и да очакваш различни резултати“, коментира персонажа, в който се превъплъщава в сериала актьорът.

В търсене на спасението в „С река на сърцето“

„Да си падаш по живота винаги е добра черта на характера. Кой не обича веселие, хубави жени, храна, пиене… Допада ми, разбира се. Въпросът е къде е мярката.“

„Ако героят ми не се промени, значи аз не съм си свършил работата. Това е според мен работата на киното да покаже концентрация на живота, в която да накарат един човек да преобърне мирогледа си по някакъв начин“, споделя дали да очакваме трансформация на героя му.

„Нямам контузии по време на снимки. Шамарите не ми се отразяват добре, целувките са супер. Всичко, което виждате на кино е като в живота – истински са и шамарите и целувките“, признава Александър.

Съдбовни любовни дилеми в „С река на сърцето“

„Позволявам си понякога с хората, които са около мен да играя или да експериментирам някакви неща, които играя във филм или сериал. Пресъздавам такава ситуация в домашна обстановка. Обикновено си признавам, че съм играл роля", споделя пред репортера актьорът.

Не пропускайте да разберете какви вълнуващи събития очакват още героите на семейната сага „С река на сърцето“ тази вечер в 20:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за новия сериал на NOVA „С река на сърцето“ на Facebook страницата и Instagram профила на продукцията.