Не пропускайте сериала от понеделник до четвъртък в 22:30 ч. по NOVA

Инспектор Давидова все още не може да си изясни напълно обстоятелствата покрай фаталната престрелка с хората на украинския мафиот Кириленко, но последствията от нея се усложняват с всеки изминал ден. Гибелта на младия полицай Георги Русев остава най-голямата въпросителна, а внезапната смърт на арестувания украинец съвсем допълва мистерията. Но трагичният инцидент с Акарди и последвалото му изпадане в състояние на кома, оказва влияние дори и върху личния живот на Елена. Топал е напълно отчаян, защото се чувства виновен за падането на брат си от покрива на халето и изцяло променя своето държание към околните, затваряйки се в собствено си страдание. В опитите да стигне обратно до Денис и да му помогне, Елена се натъква на смущаваща ситуация, която обърква нейните планове и поражда болезнени въпроси и тежки съмнения. На какво ще стане свидетел тя и как ще реагира спрямо видяното?

Нова жертва след престрелката в „Братя“

Новината за смъртта на Анатолий в следствения арест допълнително озадачава следователите от ГДБОП, които тъкмо се занимават с мистериозния случай на колегата Русев. Прекалено много стават съвпаденията след престрелката, на която лично Черкезов е свидетел. Инспекторът разпитва своя познат патолог Вълчев, за да му поиска подробности за аутопсиите на двамата загинали. Това, което научава, обаче, го провокира да си направи много сериозни изводи за смъртта на Кириленко и Русев. Черкезов е готов да се види дори с Топал, за да изкопчи повече информация за сблъсъка с украинската мафия. Какво ще разбере от разговора и могат ли двамата да си сътрудничат, или позициите им са прекалено противоположни?

Фатална престрелка и пълен обрат на събитията в „Братя“

Йосифова получава лоши новини от митницата. Поредната пратка внесен боклук от Италия изненадващо е спряна на българската граница и е извършена проверка на съдържанието й. Резултатите от анализа не съвпадат с тези в документите, съпровождащи балите с отпадъци и целият товар остава блокиран на гранично пропускателния пункт. Ива е притеснена и трябва да вземе незабавно решение как да действа, защото всяка минута е от значение за развитието на опасния казус. Има ли какво да направи, преди проблемът да е ескалирал още повече?

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ тази вечер в 22.30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.