Не пропускайте сериала от понеделник до четвъртък в 22:30 ч. по NOVA

Получил спешно обаждане от уплашената Лора, Топал хуква към мястото, на което тя се намира, преследвана от непознат мъж в нощта. След инцидента със Сандо, за когото се чувства лично отговорен, Денис не може да допусне още един от близките му хора да пострада. Той е готов на всичко, за да помогне на Лора, но дали ще успее да стигне навреме, за да я спаси, преди ситуацията да е излязла извън контрол?

Елена с тежки съмнения в „Братя“

Светла и Денис крият за състоянието на Сандо от малката Сара, но детето има много силна интуиция и усеща, че нещо не е наред. След няколкото преживени загуби, момиченцето развива свръх чувствителност и живее в постоянен страх от евентуални следващи трагични събития. Светла е убедена, че трябва внимателно да й кажат истината за Сандо, за да не се стресира още повече от неизвестността. Денис се притеснява и не е сигурен, дали това ще помогне на детето, или точно обратното – ще му навреди. Какво решение ще вземат двамата и ще се окаже ли правилна стъпката им?

Нова жертва след престрелката в „Братя“

Младият следовател Андрея Николова още не може да преживее смъртта на колегата си Георги Русев. Тя продължава да се самообвинява, че е атакувала Жоро, вместо да му помогне, ако е имал нужда от това. Николова се опитва да се вземе в ръце, за да не потъне съвсем в чувството за вина и за целта решава да потърси родителите на полицая, за да поговори с тях и да ги подкрепи в този труден момент. Как ще реагират майката и бащата на загиналия следовател и какво имат да кажат на Андрея?

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ тази вечер в 22.30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.