Не пропускайте сериала от понеделник до четвъртък в 22:30 ч. по NOVA

Изкопчената от нападателя на Лора информация, че Карамитев е поръчал атаката срещу нея, провокира Денис и го изважда извън релси. Той моментално променя принципната си нагласа повече да не се занимава с Филип, като решава да действа в посока изобличаването му и дори заявява намерението си пред генерал Давидов. Какво точно е намислил Топал и коя изненада ще го свари неподготвен за събития, чието съществуване дори не подозира?

Ще бъде ли спасена Лора от нападението в „Братя“?

Като медицинско лице, Светла не се заблуждава за тежкото състояние на кома, в което е изпаднал Сандо след падането от покрива на халето. Тя изисква цялата информация от лекуващия лекар в болницата и е твърдо решена да търси всякакви възможни начини да му помогне. Докторът не дава голяма надежда, защото все още е твърде рано да се каже, дали Сандо може да се събуди и кога. Светла, обаче, става свидетел на нещо, което я поразява.

Елена с тежки съмнения в „Братя“

Лора опитва да не мисли за страховете си след шока от преживяното нападение. Тя целенасочено се затрупва с работа покрай фондацията и това й носи поне частичното удовлетворение да е полезна на хора в тежки житейски ситуации. След разговорите си с болна жена от селце в близост до София, тя научава за странно засилена концентрация на онкоболни в района на Побит камък. Лора решава отново да иде на място в селото, за да си организира още срещи с нуждаещи се. Коя информация ще я озадачи и накара да предприеме спешни мерки?

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ тази вечер в 22.30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.