Не пропускайте сериала от понеделник до четвъртък в 22:30 ч. по NOVA

Опасни разкрития ще направят някои от героите в следващите епизоди на „Братя“ тази седмица по NOVA. Шокът за Денис е голям, когато вижда Велин в офиса на Филип. Той не може да разбере какво прави човекът, който го е отгледал, при един от най-големите му противници. Велин също не знае как да реагира в патовата ситуация – нито може да назове истинската причина, нито да прикрие очевидните факти, че е свързан с Карамитев. Денис търси отговори, но ще открие още по-големи изненади, които допълнително объркват плановете му. Какво решение ще вземе?

Филип под прицела на Денис в „Братя“

Запознала се със случаите на доста онкоболни хора, живеещи в района на Побит камък, Лора подозира, че има пряка връзка между отпадъците, които се горят в ТЕЦ-а наблизо и високата честота на белодробни заболявания от последните години. Срещите й с пострадалите зачестяват и тя научава все повече подробности, които силно я притесняват. На една от поредните сбирки болните хора отправят провокация, изискваща от нея огромна смелост, но Лора не е сигурна, че може да се хвърли в толкова рискована и опасна битка. Какви действия ще предприеме и има ли как да помогне на хората, борещи се за живота си?

Ще бъде ли спасена Лора от нападението в „Братя“?

С помощта на своя стар приятел прокурор Тинчев, Давидов тайно проучва механизма, по който действа схемата на Карамитев с боклука и организирането на цялата дейност на българска територия. Прокурорът му дава ясна информация, че Йосифова е забъркана във всичко това доста по-сериозно, отколкото би се очаквало от едно подставено лице. Той е уверен, че, ако я елиминират, ще усложнят плана на Филип, което ще бъде изгодно за техните общи дългосрочни цели. Каква е позицията на генерала и какво очаква Ива?

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ тази вечер в 22.30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.