Не пропускайте интригуващите обрати на семейната сага от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA

Поредица от неочаквани събития очакват зрителите тази седмица в четирите епизода на „С река на сърцето“ в делничните дни от вторник до петък в 20:00 ч. Напрежението в сериала на NOVA нараства, а героите му се изправят пред опасни предизвикателства и съдбоносни решения. Става ясен мащабният план на Зоран Васович (Игор Ангелов), който включва повече от Бонония и Драгажния флот. Петър (Александър Сано) изчезва от радара на сърбина, а сблъсъкът на интереси със Сома (Пламен Манасиев) към винарната идва на дневен ред. Лазар (Христо Петков) ще потърси брат си край караваната, но там ще се натъкне на неприятна изненада.

Послание от миналото и болезнени разкрития в „С река на сърцето“

Междувременно Вяра (Луиза Григорова-Макариев) открива ранения Петър след сблъсъка му с Горанов. Ще успее ли да се справи съвсем сама, за да му помогне да оцелее? Проблемните ситуации, в които се озовава, се оказват все повече, и се налага най-сетне да разкаже на някого всичко, което знае. Дали обаче приятелката ѝ Петя (Цветина Петрова) е единствената, която чува истината? След като Вяра будува цяла нощ, за да се грижи за Петър, на прага ѝ се озовава неочакван посетител.

Разплитане на кълбо от тайни в „С река на сърцето“

Даниела (Анастасия Лютова) е принудена да вземе изключително тежко решение, за да останат тайните от миналото тайни.

В светата обител на манастира Тополска (Мартина Апостолова) разкрива пред Лазар кой всъщност е бил Хималаеца (Леарт Докле). Тя посещава болницата, в която е настанена Цвета Лозанова, за да научи повече за мистериозния случай, но за първи път разбира за злокобните слухове, които се носят в града.

Изненадващо решение в „С река на сърцето“

Коко (Матьо Горанов) задава въпроси. Защо Вяра е напуснала Бонония в миналото? Пъзелът, който младежът все по-уверено реди, води към заключената стая 99. Борис (Александър Димов) стига до категорично решение относно виноладите. Двамата с Вяра най-после водят откровен разговор.

Не пропускайте да разберете какви предизвикателства очакват още героите в семейната сага „С река на сърцето“ тази вечер в 20:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за новия сериал на NOVA „С река на сърцето“ на Facebook страницата и Instagram профила на продукцията.