Не пропускайте сериала от понеделник до четвъртък в 22:30 ч. по NOVA

Натискът срещу Карамитев постепенно се увеличава. Предложението на прокурор Тинчев да осигури чадър над схемата с внос на италиански боклук, не е просто оферта за удобно сътрудничество. Филип много добре разбира, че това е изискване да се отчита пред определени държавни служители с тлъсти суми от така доходоносния си бизнес. Очакванията му са, че тези действия в дългосрочен план целят единствено неговото елиминиране и присвояването на дейността му от други големи играчи. Карамитев не подозира коя тайнствена фигура стои зад цялото изнудване и обмисля как да си изиграе картите спрямо предложението, на което трудно се отказва. С какво ще го изненада Тинчев и дали Денис – скрит наблюдател на срещата, възнамерява да се появи пред прокурора, негов стар познайник?

Елена с рискована мисия в „Братя“

Черкезов продължава да разнищва случая със смъртта на Жотев. Стигнал до информацията за обръчите от фирми, чрез които е действала схемата с боклука, докато още е била управлявана от покойния бизнесмен, инспекторът решава отново да извика на разпит неговата съпруга. Жотева се оказва замесена в бизнес делата на мъжа си много повече, отколкото следователите са предполагали в началото. Каква съвсем нова отправна точка за разследването ще им даде вдовицата и дали тя ще бъде полезна за антимафиотите?

Опасни разкрития и смели решения в „Братя“

Светла все още обмисля щедрото предложение на Денис да заплати скъпоструващото й следване в Щатите, с единственото условие, първоначално тя да остане в България, колкото е необходимо, за да се грижи за Сара и Сандо, докато той се възстанови. Денис не иска от нея да се отказва от медицинското образование, а да приеме мястото, но да прекъсне за определен период, като си запази правата в университета, където е приета. През това време, детегледачката ще получава високо заплащане за труда си и големи суми в аванс, които са й необходими, както за записване в университета, така и за цялото следване. Светла дълго се колебае в избора, но вече е готова с решението си. Какво ще бъде то и как ще се отрази на Сандо?

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ тази вечер в 22.30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.