Откровен разговор с кандидат кмета на Момин проход и нейният съпруг за компроматните войни и лентите за възрастни

Тази събота в „Ничия земя“ ще ви срещнем с Диана Габровска. Амбициозното, но наивно явяване на местните избори като кандидат за кмет на Момин проход през 2019-та и разпространяването на скандалните й голи снимки бламираха избора. Но и провокираха много въпроси - от тези за компроматните войни и нахлуването в личното пространство – до това как да обясни на децата си личния архив с подобни фотоси.

"Ничия земя": Булките говорят за фиктивните бракове с чужденци

Разговаряме и с Тони – нейния съпруг, който е фотограф на разпространените снимки, а в момента и вдъхновител на Диана за създаването на ленти за възрастни. Да, сега вече тя е порно-актриса и се гордее с участията си в платформата на най-голямата гръцка компания в индустрията за порнофилми. До момента Тони оставяше съпругата си сама пред обективите. Сега твърди, че опоненти в предизборната надпревара са разпространили заснетото и я подкрепя.

Това е един откровен разговор със семейството за намеренията им кандидат - шерифката на Момин проход, чиито голи снимки попариха политическите й амбиции, да стигне до световните награди в киното.

Гледайте „Ничия земя“ тази събота от 18.00 ч. по NOVA.