Не пропускайте сериала от понеделник до четвъртък в 22:30 ч. по NOVA

Съгласил се да сътрудничи на службите и да действа под опеката на генерал Давидов, Топал в началото счита, че играе на добрата страна. Той приема да участва в няколко операции за залавянето на опасни, международно издирвани престъпници. В замяна, генералът ще му осигури свобода и връщане на неговата истинска самоличност на Драгомир Донков. Но, случайно откривайки стара приятелска снимка от младините на Давидов, в компанията на корумпирания прокурор Тинчев, Топал започва да се съмнява, че и самият генерал може да не е ръководен единствено от своя дълг, а напротив – от користни намерения и задкулисни машинации за повече власт и пари. Давидов, обаче, се прикрива твърде добре и Денис има нужда от доказателства за подозренията си. Затова той решава да проникне тайно в неофициалната щабквартира на генерала, от където той работи. Какво шокиращо разкритие ще направи и може ли то да промени изцяло неговите планове?

Ще се поддаде ли Карамитев на натиска в „Братя

Неволно, Сандо също става свидетел на разбулването на голяма тайна, останала дълго скрита от самия него, преди да се случи трагичният инцидент с падането му от покрива на халето. Регистрираните от лекуващия го лекар неволеви движения, характерни за неговото състояние, могат да предизвикат помръдване на крайници, отваряне и затваряне на клепачи. Но, дали той долавя какво се случва около него, може ли да чуе и осмисли жестоката истина, която става ясна в разигралата се ситуация в близост до него?

Елена с рискована мисия в „Братя“

Велин попада на важни документи, съдържащи официалните резултати от взетите проби от италианския боклук, спрян наскоро на българската граница и освободен още в същия ден, с второ изследване на независима лаборатория. Точно папката с данни от първия анализ на задържаната пратка с отпадъци, така внезапно изчезнала от документацията на митницата, се намира в офиса на Карамитев. Той е ядосан, че Йосифова не е унищожила веднага документите, след като ги е получила. Велин се колебае, дали да не открадне важната папка, но ще поеме ли риска, който може да застраши живота му, ако бъде разкрит?

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ тази вечер в 22.30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.