Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

„Голямото преследване” е игра, в която са необходими  както познания, така и бързина, с които участниците да избягат от Преследвача. Кой ще седне на стола на Преследвача днес и как ще се справят с преследването участниците, може да гледате от 18:00 часа по NOVA. Тази вечер в „Голямото преследване” влизат:

Учител по история, продавач, търговски представител и сервитьорка изправят в „Голямото преследване”

Цветомир Димитров, който е на 40 години от Враца. Работи във фирма за дистрибуция на яйца. Обича да прекарва свободното си време със семейството. Киното и спортът са любимите му занимания. От играта Цветомир иска да спечели 5000 лв за семейно пътуване.

Спас Пейчев, който е на 44 години от София. Завършва специалност „История”. Работи като отговорник вътрешен ред в казино. Иска да спечели 25 000 лв, за да посети Нова Зеландия.

Търговец, икономист, хотелиер и финансист застават срещу Преследвача в тв играта „Голямото преследване”

Орлин Крумов - на 49 години от Русе. Работи в строителен хипермаркет. Също така води тренировки по шахмат в две столични училища. От 20 години насам Орлин събира интересни факти и участва в състезания с въпроси. Иска да спечели 10 000 лв, за да стигне с тях до най-високия връх с българско име в Казахстан.

Димитър Границки - на 45 години от Кюстендил. Завършва икономическо образование в УНСС, но в момента работи като електромонтьор. Описва себе си като „весел и добър човек”. Иска да спечели 5000 лв, за да ги похарчи за удоволствия – екскурзия и занимания, вдигащи адреналина.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.