Любимите актьори открехват завесата на криминалната драма, спечелила сърцата на зрителите в ефира на NOVA

Приключиха снимките на сериала „Братя“, чийто пети сезон се излъчва в ефира на NOVA. Още с първите си епизоди криминалната драма успя да спечели сърцата на зрителите, но с какви емоции актьорите се разделят с екраните си герои и какви обрати ни очакват на финала, разкриват в студиото на „Събуди се“ главните актьори – Неда Спасова, Йоанна Темелкова и Владимир Михайлов. Актьорите пуснаха емоционални и тъжни постове в социалните мрежи на финалните снимки и признават, че им е трудна раздялата. Всички се чувстват като едно голямо семейство.

„Станахме си едно семейство, актьорите и екипа. Надявам се да продължим да работим заедно с някои от тях“, споделя актьорът и певец превъплътил се в образа на Денис Топал Владимир Михайлов.

„Аз съм от два сезона, но бързо се привързах към екипа. Написах и на колегите, че не страдам и не ми е тъжно, защото хората и емоциите, които съм преживяла са влезли в частичката вечност в моя живот и спомена за тях винаги ще е в главата ми. Не го приемам като край и раздяла, а ще съществува отново и отново в спомените ми“, признава Неда Спасова.

Йоанна Темелкова и изненадващите обрати в предстоящите епизоди на „Братя“

Двете актриси Неда и Йоанна правят своя лична смешна фотосесия, в която изобразяват битката за сърцето на любимия мъж (Денис Топал). В последните серии двете героини ще имат своите съдбовни срещи и обрати.

„Искам да поздравя сценаристите за линиите на нашите героини, които са изведени прекрасно в сериала“, допълва Йоанна.

„Искам да се присъединя към поздравленията, тъй като още от началото този сериал се занимава със странни взаимоотношения, които са на ръба на немислимото. Само малък пример е героят на Тошко - Велин, който трябва да работи с убиеца на съпругата си, на майката на моят герой. На пръв поглед нереалистични неща, нашите сценаристи успяват да ги вплетат в сюжета“, разказва Владимир Михайлов. „Кастът ни е страхотен и съм доволен, че се срещнахме с всички прекрасни колеги. Не мога да отделя възрастни от млади, по-опитни или по-малко. Атмосферата ни на терен винаги е била зареждаща и забавна, дори и в трудните моменти. Благодарен съм за цялото пътуване.“

Истината излиза наяве в „Братя“

„Това, което ще излезе на финала като въпроси, а не толкова като послание и поуки, защото хубавите истории, задават въпроси, ще ги разберем към края на епизодите. Сценаристите успяха да вкарат много теми – за приятелството, за предателството, за личния избор, за това кое е правилното или не в обществото, за смелостта да не изневеряваш на себе си… Показахме неподправено действителността, в която живеем. Хората не са само черни или бели. Всеки един прави грешки и всеки един е виновен за нещо. Всеки избор носи последствия. Стъпихме на една интересна история, с пълнокръвно изведени персонажи и смятаме, че това е в основата на успеха на този сериал. Всеки един от героите ще има своята развръзка и като знаеш, че го правиш за последно, цениш всяка секунда“, признават актьорите.

Ще се поддаде ли Карамитев на натиска в „Братя“

За предстоящите им сценични изяви

„На Йоана Темелкова й предстои да се завърне в театъра след дълга пауза и й пожелавам успех. Неда Спасова имаше премиера на „Малкото убийство“, което е една страхотна комедия с прекрасни артисти. Нямам търпения да я гледам“, разказва за колежките си Влади Михайлов.

„Снощи бях на представлението на „Фантомът на операта“ в Музикалният театър „Стефан Македонски“ и в него играе Влади Михайлов. Днес също има представление от 17 ч. Спектакълът е прекрасен и каня всички да отидат да се насладят на представлението“, споделя Йоанна Темелкова.

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ от понеделник до четвъртък в 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.