Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

„Голямото преследване” е игра, в която познанията и бързината могат да спасят участниците от хватката на Преследвача. Ето кои играчи излизат на сцената в днешния епизод на предаването:

Дистрибутор, историк, треньор по шахмат и електромонтьор редят ходове в днешното издание на играта „Голямото преследване”

Магдалена Петкова на 39 години от София.  Тя работи като ватман, а в свободното си време се наслаждава на четенето на книги и гледането на филми. Има голям син на 18 години. Магдалена влиза в играта „Голямото преследване” с надежда да спечели 10 000 лв, за да изплати заема за апартамента си.

Радослав Бакърджиев на 31 години от Русе. Дипломира се с професионална квалификация „строителен инженер” и към момента е началник на отдел „Строителен контрол".  Радослав обича да играе народни танци и волейбол. Иска да спечели 3000 лв, с които да пътешества.

Учител по история, продавач, търговски представител и сервитьорка изправят в „Голямото преследване”

Николай Кузманов на 39 години от София. Завършва средното си образование в спортно училище и продължава по тази линия с висша степен на квалификация в специалност „Спортен мениджмънт”. Николай се занимава с търговия на бързооборотни стоки. Влиза със самочувствие в „Голямото преследване”, тъй като е обигран играч и има много победи в други тв игри. Прицелва се в сумата от 20 000 лв, които иска да похарчи заедно със семейството  си.

Търговец, икономист, хотелиер и финансист застават срещу Преследвача в тв играта „Голямото преследване”

Светлозар Желев на 48 години от Ямбол. По професия е литературен гид. Обичта към книгите е в сърцето и душата му. Затова не е случайно, че заема поста директор на Националния център за книгата към НДК. Светлозар е основател на движението „За бавно живеене и наслада от живота”. Има написани няколко книги по темата. Идва в играта, за да спечели сумата от 5000 лв, с които да пътешества.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.