Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Играта от ново поколение „Голямото преследване” ви среща с хора от всички краища на България, дошли да изпробват знания и да сбъднат мечтите си. Участниците, които тази вечер се изправят срещу Преследвача са:

Габриела Гигова, която е на 27 години и е от Плевен. Тя е шампион по джудо и сумо и идва с хъс за победа в играта „Голямото преследване”. По професия Габриела е инженер по аварийна безопасност. Иска да спечели 50 000 лв., за да си купи апартамент.

Ватман, строителен инженер, търговец и литературен гид в отбор срещу Преследвача в „Голямото преследване”

Ангел Ангелов е на 35 години от София. Завършва „Икономика на труда”. В момента работи като програмист-аналитик. Голямата му страст е фотографията, а за релаксация обича да изкачва планински върхове. Мечтае за вила в планината и се надява да осигури първата вноска за нея с печалба от „Голямото преследване”.

Георги Георгиев е на 27 години от Перник. Има завършени две специалности – „Туризъм” и „Управление на човешки ресурси”. Работи и в двете направления. Обожава да участва в ескейп стаи, пълни с въпроси и загадки. Има дългогодишна приятелка, с която иска да пътува и затова Георги се прецелва в сумата от 10 000 лв.

Дистрибутор, историк, треньор по шахмат и електромонтьор редят ходове в днешното издание на играта „Голямото преследване”

Недялко Найденов е а 55 години от София. Той е бивш военнослужещ. Към днешна дата е пенсионер, който се радва на петте си внуци. Недялко има огромно желание да се разходи из Париж и да посети мач на футболния клуб „Пари Сен Жермен“. За това иска да спечели сумата от 3000 лв.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.