Проследете интригуващата семейната сага от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA

Рискови събития и поразяващи разкрития предстоят за героите тази седмица в „С река на сърцето“ по NOVA. Четирите епизода очакват зрителите в делничните дни от вторник до петък в 20:00 ч. Сърбите откриват Петър (Александър Сано) благодарение на приложението, с което Коко (Матьо Горанов) следи телефона на Вяра (Луиза Григорова-Макариев). Бившият рейнджър e привикан в Белград и получава от Васович (Игор Ангелов) опасна мисия. В замяна ще поиска да види Митко и да се увери, че е жив, но залогът е изключително висок. За да изпълни задачата си, Петър ще прибегне към помощта на втори човек, но двамата ще попаднат в добре замислен капан, който ще ги притисне към фатални действия.

Злокобни слухове и семейни откровения в „С река на сърцето“

Вяра започва да се обърква в чувствата си и множеството предизвикателства, пред които е изправена. Силното привличане, което изпитва към Петър, я тласка към емоционални и рисковани ходове, които могат да обърнат живота ѝ в неочаквана посока. Тя най-накрая провежда искрен разговор с брат си Борис (Александър Димов) и му споделя подробности за последния път, когато е видяла майка им Румяна жива. Мистериозните загадки от миналото придобиват все по-ясни очертания.

Гроздобер и подреждане на пъзела за миналото на героите в „С река на сърцето“

Междувременно в полицейското управление се трупат още случаи за разследване. Аутопсията на майката на Даниела (Анастасия Лютова) показва, че смъртта ѝ е била насилствена. При разпита професор Чакалов разкрива странната си теория за състоянието на пациентката и тъмните ѝ тайни, но той взима съдбоносно решение, с което ще отвори още сложни въпроси. Ще се наложи и Даниела да даде официални показания.

Междувременно Тополска (Мартина Апостолова) и Иво са по следите на тайнствения ключ, изгубен от д-р Ганев. Двамата ще открият в сейф документи, уличаващи Сома (Пламен Манасиев) и най-сетне ще имат основание да го задържат. Той обаче ще привлече Мики (Яна Маринова) на своя страна и я насочва към доказателства, които биха могли да наклонят везните в негова полза и да го оневинят пред съда.

Как се подготвя взрив в сериала „С река на сърцето“?

Напрежението нараства и в манастира. Лазар е посетен от майка на болно дете, но над духовника са надвиснали както предстоящата статия за финансовите несъответствия в сметките на светата обител, така и интересите на Васович към нея.

Не пропускайте да разберете какви вълнуващи събития очакват още героите на семейната сага „С река на сърцето“ тази седмица от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за новия сериал на NOVA „С река на сърцето“ на Facebook страницата и Instagram профила на продукцията.