Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Кой Преследвач ще заеме мястото в стола тази вечер и как ще се развие играта „Голямото преследване”? Ще има ли неочакване обрати и големи суми печалби? Гледайте от 18:00 часа по NOVA. На арената на предаването излизат:

Здравко Иванов е на 28 години от София. Работи като търговец, има изкарана магистратура по специалност „Икономика”. Здравко има малко дете и иска да спечели 5000 лв., които да инвестира в апартамент за семейството си.

Шампион по джудо, програмист, специалист човешки ресурси и пенсионер обединяват сили срещу Преследвача в „Голямото преследване”

Лора Томанова е на 32 години от Перник. Завършва „Право” в Софийския университет и успешно се реализира като адвокат. Обича да пътува и колекционира магнити от местата, които е посетила. Мечтата й е да се докосне до културата и забележителностите на места в  Южна Африка. За целта, Лора иска да спечели 5000 лв.

Иван Рабаджиев е на 31 години от Банско. Работи като програмен директор на сдружение „Асоциация за международно обществено развитие”. Интересува се от футбол, политика, философия и стратегически игри. Докторант е в катедрата по „История” към Софийския университет. Иска да спечели пари за собствено жилище.

Ватман, строителен инженер, търговец и литературен гид в отбор срещу Преследвача в „Голямото преследване”

Георги Георгиев е на 49 години от Първомай. По професия е инженер-агроном. Владее няколко чужди езика, но по стечение на обстоятелствата работи като касиер в медицински център. Георги иска да спечели 96 000 лв., които старателно ще разпределя за ремонт у дома, нов автомобил и екскурзии до Ирландия, Грузия и Италия.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.