Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Няма значение какво сте завършили, с какво се занимавате или на колко години сте, ако се чувствате знаещ и можещ. В играта от ново поколение „Голямото преследване” можете да видите до къде се простират познанията ви. Това ще сторят и играчите в днешния епизод:

Атанас Харизанов е на 60 години от Благоевград. По професия е инженер, занимава се с проектиране. Има особени влечения към космонавтиката. Членува в най-старото и най-известното дружество на хора с висок коефициент на интелигентност в света „МЕНСА”. Обича да пътува. Мечтае да се пенсионира колкото се може по-скоро. Идва в играта „Голямото преследване”, за да спечели 6969 лв. за „четвърта” пенсия.

Търговец, адвокат, програмен директор и инженер-агроном в спринт от знания в играта „Голямото преследване”

Екатерина Чавдарова е на 38 години от Белоградчик. Тя е магистър по лингвистика. В момента работи като учител по български език и литература. Единадесетгодишната й дъщеря я подтиква да се запише за участие в предаването. Съпругът й я подкрепя. Затова Екатерина иска да спечели 5000 лв., с които да заведе семейството си на незабравима почивка в Тоскана.

Васил Василев е на 44 години от Сливен. Завършва „История” в Софийския университет, но животът го до отвежда в Германия, където сега работи като куриер. Като свои хобита определя фотографията и пътешествията. Изключително много обича да посещава старинни замъци и дворци. Иска да спечели със знанията си сумата от 12 000 лв. Нужна му е, за да си купи висок клас фотоапарат и обективи, с които да прави впечатляващи снимки.

Шампион по джудо, програмист, специалист човешки ресурси и пенсионер обединяват сили срещу Преследвача в „Голямото преследване

Иво Танев е на 31 години от София. Работи като специалист „автомобилно затраховане” в голяма международна компания. Обича да гледа футбол и да се разхожда из природата. Голямата му страст е фитнесът. Поставя си за цел да научи румънския език и в продължение на 10 години полага усилия, така че днес да бъде горд притежател на сертификат, издаден от лингвистичната академия в Румъния. В играта Иво идва, за да „отмъкне” 3000 лв. С тях той иска да си организира пътешествие до скандинавските страни в компанията на своята приятелка.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.