Следете вълнуващия развой на семейната сага от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA

Професор Чакалов е дал пълни самопризнания, но случаят с Цвета не е сред тях. Време е Тополска да вземе официални показания от Даниела. Дали те съвпадат с това, което полицията знае?

Петър се връща във Видин и споделя на Вяра, че е видял мъжа й жив. Двамата разкриват един пред друг какво ги свързва с Васович. Бившият рейнджър има нужда от втори човек за опасната операция, но сърбинът му е подготвил изненада. Ще успее ли Вяра да помогне на Петър отново и на каква цена?

Тъмни тайни и съдбоносни решения в „С река на сърцето“

Сома дава на Мики тайната си рецепта, но междувременно полицията го арестува. При разпита Тополска се опитва да го притисне докрай, а той ѝ отвръща с неприятни разкрития за миналото на семейството ѝ.

Крайно напрежение и откровени моменти в „С река на сърцето“

Мики посещава Сома в участъка и той я насочва към скрити писма от момичета, които са разчитали на него. Разказва ѝ история за сестра си от миналото и своята версия. Споделя ѝ в какво се корени конфликтът му с Тополска и баща ѝ. Мики е готова да му съдейства. Дали тези писма ще оневинят Сома в съда?

Не пропускайте да разберете какви предизвикателства очакват още героите в семейната сага „С река на сърцето“ тази вечер в 20:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за новия сериал на NOVA „С река на сърцето“ на Facebook страницата и Instagram профила на продукцията.