Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Всяка делнична вечер четирима нови участници се изправят със знанията и стратегическите си умения срещу човека, седнал в стола на Преследвача. Тази вечер отборът ще бъде съставен от:

Богдана Димитрова на 36 години от Велико Търново. Тя завършва специалност „Международни отношения”, но в момента работи към маркетингов отдел на казино. Превежда професионално от английски език, като вече има няколко издания на книжния пазар с нейн превод. Богдана се прицелва в сума между 5 и 10 хиляди лева, с които иска да отиде на екскурзия до Япония заедно с мъжа си.

Проектант, учител по български език, куриер и застраховател в шеметно състезание по знания в „Голямото преследване”

Стефан Стефанов на 39 години от Перник. От 14 години работи като счетоводител. В момента е финансов контрольор във фирмата, в която работи. Стефан е горд баща на четири деца – момче на 10 г. и три момичета – на 7 г., 6г. и 2 г. В играта „Голямото преследване” Стефан идва, за да спечели 12 000 лв, които са му необходими за обзавеждане на вилата.

Търговец, адвокат, програмен директор и инженер-агроном в спринт от знания в играта „Голямото преследване”

Нели Добринова на 58 години от София. По професия е инженер-металург, но работи в софтуерната сфера. Нели обича да пише поезия. И като творческа личност иска да спечели много пари, за да се пенсионира, да живее спокойно и да се отдаде на изкуството.

Ангел Чапкънски е на 59 години от София. Той е пенсионер от системата на МВР. В момента работи във фармацевтична компания. Има квалификация за професионален шофьор. Иска да посети Куба заедно със съпругата си, затова влиза в играта и се прицелва в сумата от 5000 лв.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.