Проследете интригуващата семейната сага от понеделник до петък в 20:00 ч. по NOVA

Съдбовни ситуации и предизвикателни срещи лице в лице с истината предстоят за героите на „С река на сърцето“ по NOVA. Развръзката на интригуващата продукция е все по-близо, а тази седмица зрителите ще могат да видят цели пет епизода – всеки делничен ден от 20:00 ч. Борис (Александър Димов) най-накрая разбива паролата за пощата на баща си и получава достъп до писмата му. Загадката, която Коко (Матьо Горанов) решава, е на дневен ред за двамата, а мистерията около любовницата на Коста постепенно се разплита – оказва се, че самата тя е съвсем близо. Младият Бонев получава изненадващ подарък за предстоящото раждане на наследника си и разказва на Петя (Цветина Петрова) странна история. Тя обаче се страхува за партньора си и смята, че хапчетата, които пие, го правят неадекватен, а особената случка е плод на въображението му.

Тежки ултиматуми притискат героите в „С река на сърцето“

Петър (Александър Сано) получава шокираща новина и то когато май-малко има нужда от нея. Най-сетне става ясно, че за всичко има много по-дълбока причина. Той ще разбере защо Боряна (Йоанна-Изабелла Върбанова) се е озовала именно под неговото крило. Петър и Вяра (Луиза Григорова-Макариев) ще отправят на Мики (Яна Маринова) предложение – време е да се действа срещу Васович (Игор Ангелов) и то незабавно.

Решението на проблема с убийството на покрива също не търпи отлагане и двамата замесени се обръщат към Тополска (Мартина Апостолова). Тя е изправена пред труден избор – да покрие ли извършеното или да ги арестува? Неочаквана новина в хода на събитията обаче ще я принуди да действа светкавично.

Разкрития от миналото и неприятни изненади в „С река на сърцето“

Междувременно разпитите на Сома (Пламен Манасиев) продължават. Ще се почувства ли той най-накрая притиснат до стената или „законът“ ще се окаже по-силен и ще обезсмисли труда на Невена? Горанов ще отправи към Мики привлекателно предложение, но има нещо, което може би ще я задържи в града.

Вяра, Коко и Христо (Никола Додов) се местят на сигурно място. Уви, Зоран Васович се появява в най-важния момент, за да напомни на Вяра, че имат сделка, а неизпълнението ѝ ще доведе до фатални последствия. Винарната на Боневи се оказва на пътя на нещо много по-голямо за сърбина, но какво е то? Изцяло погълната от проблемите, Вяра се оказва в дълго назрявал конфликт с Петя.

Тъмни тайни и съдбоносни решения в „С река на сърцето“

По всичко личи, че архимандрит Лазар (Христо Петков) ще бъде свален от поста си. Заговорът срещу него се води на високо ниво. Свиква се църковният съвет. Време е Лазар да понесе последствията от стореното –  дали ще се наложи да свали расото?

Даниела (Анастасия Лютова) притиска Тополски (Малин Кръстев). Трябва да решат какво да правят с Бонония, за да спасят фамилия Боневи. Но самата тя също е на ръба – ще трябва да даде отговори на много въпроси, за да не бъде обвинена за смъртта на майка си.

Не пропускайте да разберете какви предизвикателства очакват още героите в семейната сага „С река на сърцето“ тази вечер в 20:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за новия сериал на NOVA „С река на сърцето“ на Facebook страницата и Instagram профила на продукцията.