Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Знанията са голяма сила и те блестят ярко на сцената на тв играта „Голямото преследване”. Въпросът е кой ще бъде по-уверен и бърз, за да спечели на финала – Преследвачът или участниците. Ето кои са днешните играчи:

Йордан Атанасов е на 57 години от София. Работи в областта на информационните технологии. Хобитата му са спорт, история и политика. Изключително се гордее с факта, че е бил състезател в първия официален отбор по бейзбол в България – „Академиците” от 1987 г. Идва в играта заради тръпката и възможността да провери способностите си. Иска да спечели 3000 лв. за пътуване.

Христо Балдаранов е на 22 години от Стара Загора. Следва специалност „Финанси” в УНСС – София. Същевременно работи като стажант в бизнес отдел на банка. Христо обича екстремните спортове и затова много иска да се научи да кара сноуборд. Има фобии от високо и дълбоко и е решил да ги преодолее като скача от скалите край Созопол.  Христо е обиколил почти цяла Европа. Иска да посети и някои от другите континенти. Надява се да спечели 5000 лв., които смята да използва за екзотична екскурзия до Азия.

Неочаквани обрати и впечатляваща печалба в „Голямото преследване“ тази седмица по NOVA

Емилиян Георгиев е на 31 години от Добрич. Завършва „Публична администрация” във Варна. Докато учи работи като готвач, за да плати образованието си, но впоследствие кухнята се превръща в негово професионално поприще. През 2021 година прави рязък завой и започва работа в голяма логистична компания като организатор транспорт. Обича да играе шах, защото смята, че той е отражение на живота. В „Голямото преследване” идва с желанието да спечели 10 000 лв., които иска да инвестираа в закупуване на имот. 

Маркетинг специалист, служител „финансов контрол”, системен администратор и шофьор подготвят взрив от знания за играта „Голямото преследване”

Цветан Свиленски на 32 години от София. От дванадесетгодишен живее в Япония, после се мести в Англия. Завършва специалност „Международни отношения”. В момента обслужва клиенти с японския език в IT сектор. Едновременно с това изучава и „Киберсигурност” към Военната академия. Цветан има зад гърба си три авторски книги, написани на японски език. „Цубетан”, както звучи името му на японски, има две дъщери, които иска да заведе в Дисниленд.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.