Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Всяко едно издание на играта от ново поколение „Голямото преследване“ е изпълнено с напрежение, очакване и изненади. Дали участник на финала или Преследвачът ще преобърне развоя на нещата и с каква най-голяма сума е възможно да си тръгнат победителите? Това са въпросите, а  отговорите може да разберете довечера от 18:00 часа по NOVA. Ето и играчите, които влизат в надпреварата от знания:

Николай Гьоков е на 38 години от София. Има спортен опит като баскетболист в Ботевград, в продължение на 13 години. Николай завършва електротехника, но в момента работи като търговски представител във фармацевтична фирма. Женен е с едно дете, а със съпругата му са в очакване на второ. Николай иска да спечели между 5000 лв.  и 10 000 лв., които планува да използва за новороденото си дете.

Специалист информационни технологии, студент, организатор транспорт и учител по японски език се борят за победа в „Голямото преследване”

Боян Каменов е на 56 години. Роден е в село Старцево, но от 14-годишен живее в София. Девизът му е: „Няма начин, да няма начин!“ и се опитва да го прилага навсякъде. Професионално Боян се занимава с оптични системи. В свободното си време обича да трупа знания и да измисля въпроси. Играчът иска да спечели 12 000 лв., с които да купи кола на дъщеря си.

Йорданка Соколова е на 32 години, родом от Пазарджик, в момента живее в София. Завършва специалност „Право“ в СУ „Св. Климент Охридски“, след което успешно се реализира като юрист. Обича да плува и да бяга. Любимо занимание в свободното й време е да гледа уестърни и филми на ужасите. От играта „Голямото преследване“ иска да спечели 5000 лв., с които да  отиде до Перу.

Неочаквани обрати и впечатляваща печалба в „Голямото преследване“ тази седмица по NOVA

Генади Славчев е на 27 години от Ботевград. По професия е инженер, в момента работи като ръководител проекти в автомобилна компания. Паралелно с работата, Генади  довършва и  втора  магистратура. Поставя си високи цели в личен и професионален план. Иска да достигне позиции във висшия мениджмънт, а защо не да заема и поста „изпълнителен директор“. Скоро очаква раждането на първото си дете и мечтата му е да построи собствена къща. Затова сумата, която се надява да спечели е 100 000 лв., а ако наградата е по-малка, би я използвал за пътешествие.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.