Не пропускайте сериала от понеделник до четвъртък в 22:30 ч. по NOVA

След ареста на Мариета Иванова, заподозряна в убийството на бизнесмена Мирослав Жотев, следователите от ГДБОП се опитват да изтръгнат от нея информация, кой е поръчителят на престъплението. Фактите от разследването, както и наличните снимки от среща на Мери Месарката с Ива, само подкрепят версията, че именно Йосифова стои зад организирането на убийството. Заподозряната отрича и дори има шанс да се измъкне от ареста, след като изтекат часовете й за задържане, ако полицаите не намерят още доказателства, за да удължат нейния престой в следствения арест. В динамичното развитие на случая, пристигналата информация от Мая и Велин, подадена до Лора, предизвиква пълен обрат в действието. Семейство Донкови подробно разкриват цялата схема за търговия с токсични италиански отпадъци и изгарянето им у нас. Лора предава данните от разкритията на Елена, която, ако измисли правилните ходове, има реален шанс да издейства арест на Йосифова. Ще успее ли инспектор Давидова да задвижи процедурата навреме, ще бъде ли арестувана Ива или някой ще й помогне в изключително опасната за нея ситуация?

Мая и Велин поемат огромен риск в „Братя“

Лора предава на Давидова информацията, получена от Мая и Велин, защото счита, че така е редно, в името на цялото разследване за нелегалното изгаряне на токсичните отпадъци. Тя се чувства отговорна за случая заради срещите с тежко болните хора, работещи и живеещи в района на ТЕЦ Побит камък. Те са й гласували доверие, за да им помогне да разгласят истината за отровните емисии от топлоцентралата. От друга страна, Лора е съкрушена, когато разбира, че всичко това има общо с Ива, а данните, които събира могат да вкарат приятелката й директно в затвора. Разкъсвана между тежка отговорност и мъчителна вина, тя трябва да вземе своето решение, на чия страна ще застане в крайна сметка. Какво ще избере и как ще повлияе върху и без това ескалиращото напрежение около Йосифова?

Инспектор Черкезов с важна спецакция в „Братя“

Филип напомня на Денис за предложението, което отправи към него, да се включи в бизнеса с боклука и впоследствие да наследи цялата компания. След като разбира, че му остават само няколко месеца живот, Карамитев прави собствена равносметка за всичко постигнато и изгубено до момента. Изводите никак не му харесват и той осъзнава, че единствените близки, които има – двамата му сина – не искат да имат нищо общо с него, нито да продължат делата му. Това е причината Филип да търси стопляне на отношенията с Денис и да опитва да го привлече в бизнеса си, докато е време. Топал, обаче, е доста скептичен към внезапната промяна в поведението на биологичния си баща и определено му няма доверие. Какво условие ще постави той пред Карамитев и има ли как да бъде изпълнено?

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ тази вечер в 22.30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.