Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Телевизионната игра „Голямото преследване” е мястото, където може да покажете колко много знаете. Ето и  играчите, които днес се изправят срещу познанията на Преследвача:

Рангел Бакалов е на 37 години от Карлово и живее в София. По професия е икономист и към момента се е реализирал като ръководител на екип. Има разностранни интереси в сферата на риболова, волейбола, тениса на маса, дърводелството, кожарството и други. Иска да спечели 10 000 лв., за да може да възстанови къщата си е село Каравелово, която е засегната от скорошната водна стихия там.

Търговски представител, специалист в информационните технологии, юрист и ръководител проекти заформят интересна игра в „Голямото преследване“

Илиян Ицов е на 40 години от Видин. Завършва „Богословие”. В момента се занимава професионално като лектор по английски език в училище в град Дунавци. Обича да гледа филми, продуцирани в Китай. Илиян иска да спечели сумата от 10 000 лв., с които да подпомогне семейния бюджет и да зарадва съпругата и дъщеря си.

Евгени Генов работи в сферата на търговия с автомобилни части и консумативи. Обича да спортува. Неженен е, но мисли, че някой ден и това ще го сполети. В момента е концентрирал силите си в ремонт на апартамента си  и се устремява към наградата от 30 000 лв.

Специалист информационни технологии, студент, организатор транспорт и учител по японски език се борят за победа в „Голямото преследване”

Ива Черногорска е на 42 години от Кочериново. Завършва специалност „Международни отношения”. Животът обаче я подтиква към творчески занимания. Ива преоткрива писателските си способности, изявява се любителски като актьор и се занимава с изработка на арт саксии и декорации. Предстои й издаване на стихосбирка, както и на втори сборник със страшни истории с неочакван край. Ива иска да спечели сумата от 10 000 лв., за да купи прожектор за театралната школа, която посещава и да осъществи мечтата си да пътува до Индия и Египет.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.