В публикацията си най-богатият човек на планетата написа, че гледката му напомня за една от най-популярните в момента видеоигри - “Елдън ринг”

Милиардерът и собственик на Twitter Илон Мъск се впечатли от красотата на България. Той коментира снимка на фотографа Владислав Терзийски, запечатала Белоградчишките скали. В поста си най-богатият човек на планетата написа, че гледката му напомня за една от най-популярните в момента видеоигри - “Елдън ринг”. 

Терзийски споделя, че първоначално не повярвал, на това, което вижда и помислил, че е колаж. 

Обаче не е. Оказва се, че след като видял снимката на Влади да се разпространява в Twitter, милиардерът се впечатлил до степен да иска също да я сподели. Като я сравнил с пейзаж от "Elden Ring" -  eдна от най-популярните видеоигри в момента, oтличена миналата година с наградата за най-очаквана видеоигра, а сега, номинирана за най-добра игра на годината.

Снимката Влади направил преди 4 години. Можело и да не види бял свят, но преди време попаднала в селекция от кадри на България, поръчани му за нуждите на чужди режисьори. Тогава я обработил. Включил я и в календар с пейзажна фотография.

Повече гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.