Очаква се да бъдат направени нови скандални разкрития за кралското семейство

На екран днес излиза дългоочакваната документална поредица за британския принц Хари и съпругата му Меган Маркъл. Първите три епизода ще бъдат излъчени на 8 декември, а останалите - на 15-и, в платформата Netflix. 

През изминалите дни в публичното пространство се завъртяха два трейлъра на лентата. „Когато залозите са толкова високи, не е ли по-добре да чуете историята от нас“, казва херцогинята на Съсекс в един от трейлърите „Хари и Меган“.

„Мирър”: Хари и Меган няма да посетят кралското семейство за Коледа

Кадрите включват непоказвани досега черно-бели снимки на двойката, както и една с Уилям и Кейт на официално събитие, на която и четиримата изглеждат мрачни.

„Никой не вижда какво се случва зад затворени врати. Има йерархия в семейството. Знаете, че има изтичане на информация, но има и насаждане и измисляне на истории – това е мръсна игра. Аз трябваше да направя всичко възможно, за да защитя семейството си“, казва Хари. 

Херцозите се оттеглиха от кралските си задължения преди две години и се преместиха да живеят в Калифорния, откъдето отправиха остри критики към монархията, включително обвинения в расизъм. От Бъкингам отрекоха обвиненията.

Хари и Меган на червения килим в Ню Йорк, получиха престижна награда (ВИДЕО+СНИМКИ)

Всичко това доведе до разрив в семейството. Самият Хари споделя, че почти не контактува с баща си крал Чарлз и брат си принц Уилям.

Последният път, когато Хари и Меган разказаха за връзката си с другите кралски особи в интервю с Опра Уинфри през март 2021 г., това потопи институцията в най-голямата й криза в последните години.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.