Народният представител споделя, че с таксито печели добри пари

Мартин Репински е на 36 години. Той е член на парламента в Естония, както и таксиметров шофьор и предприемач. Споделя, че с таксито печели добри пари. В началото не смятал, че може да има приход от 6000 евро на месец.

„Парите не са единственото, което ме мотивира. Мисля, че основната ми цел е да съм щастлив. Искам да имам финансова свобода и да не ми се налага да работя заради пари, а да правя всичко, което искам. Тогава ще бъда по-щастлив”, споделя той.

Репински е член на Естонската центристка партия. Неговите противоречиви дейности редовно са отразявани в местните медии. Последното такова занимание на народния представител е работата му като таксиметров шофьор.

„Обещал съм, че няма да карам такси, докато има заседание на парламента. Това, което се случва в парламента, е просто един вид политически театър. Истинските решения се взимат навън. Основната ни задача не е да четем документи и да си губим времето. Политиците трябва да търсим проблемите на улицата и да ги решаваме”, смята Репински.

Повече гледайте във видеото. То е част от предаването „Ускорение” на „Дойче веле”, което се излъчва всяка събота от 21.25 ч. и вторник от 14:30 ч. по NOVA NEWS. Не пропускайте материалите на „Дойче веле” и в ефира на „Събуди се” по NOVA всеки уикенд.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.