Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Много знания, бързина и решителност се изискват от участниците в играта „Голямото преследване“, за да успеят да елиминират Преследвача и да си тръгнат като победители на финала. Ето хората, които ще се борят със знания в днешното издание на предаването:

Даниела Славова е на 45 години от Стара Загора, но живее в София. Завършва за счетоводител и в момента работи в счетоводна кантора.  В свободното си време е инструктор по латино танци и преподава заедно с приятеля си – салса, бачата, кизомба. Член е на клона на най-старата международна организация на хората с висок коефициент на интелигентност „Менса България“. В „Голямото преследване“ идва с амбиция да спечели 5000 лв. Част от тях ще инвестира в личностно развитие, а с другите ще направи подарък на семейството си.

Продуктов мениджър, експедитор, мениджър продажби и детегледачка се завъртат в торнадо от знания към финала на „Голямото преследване“

Радослав Цветков е на 42 години от Дупница. По професия е еколог. Хобито му са  бойните изкуства и от 12 години тренира Тай Чи. Обиколил е половината свят, скачал е с парашут и бънджи. Интересува се от психология. За него е важно да се забавлява и развеселява хората. Обича да чете тайни и загадки, мистерии, митове и легенди. Радослав иска да грабне награда от 10 000 лв. и да отиде на почивка.

Димитър Гигов е на 32 години от София. Има висше образование в специалност „Национална сигурност“. В момента заема длъжност „старши експерт“ в агенция „Митници“. За себе си казва, че е  забавен и дори умен, макар че понякога прави глупави неща. В играта идва заради тръпката, печалбата за него е второстепенна.

Данъчен консултант, логистик, търговски мениджър и журналист влизат в схватка на знания с Преследвача

Христо Цолев е на 36 години от Сопот. Живее в София с жена си Елена и дъщеря си Матея. Работи като продуктов мениджър в IT компания. Обича да пътува из България и по света. Мечтата му е да обиколи света със семейството си. От „Голямото преследване“ има желание да спечели 5000 лв., които ще оползотвори за пътуване.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“ тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.