Гледайте новия епизод на "Черешката на тортата" от 20.00 ч. по NOVA

В епизода на „Черешката на тортата“ мъжът с енциклопедични знания в различни аспекти на живота, Ивайло Цветков – Нойзи ще постави запомнящ се финал на седмицата и ще покаже кулинарните си способности. По време на готвенето Нойзи предстои да научи много нови неща и да разбере как звучи музиката на кухнята.

Класическа руска салата винегрет от Виктор Врачев в „Черешката на тортата“

В петъчния ден Ивайло ще превърне кулинарията в хипотеза, а самоиронията в константа. Журналист, футболен и политически анализатор, културен антрополог, Нойзи е известен с многопластовите си и разностранни интереси, но знае възможностите си. Затова е подготвил стегнато и семпло меню, подчинено на минимализма, за което ще получи помощ от приятел. Менюто на Нойзи включва крем супа от тиква, пържено пиле Йошида, овкусено със специална тайна съставка, с гарнитура колсло и за десерт – домашно сладко.

„Бао Бън“ и сочни бургери с трюфел от Петър Виденов в „Черешката на тортата“

Кой ще е помощникът и кой шеф-готвачът в кухнята, предстои да разберем тази вечер в „Черешката на тортата“. От къде идва прякора му, с който е известен сред всички, които го познават? Ще успее ли да впечатли гостите си, въпреки липсата на кулинарни умения? С какви теми ще забавлява компанията, каква храна за душата ще  предложи и ще оценят ли гостите интересните подаръци, които ще им поднесе?

Какви оценки ще получи за вечерята от участниците в кулинарното риалити и кой ще грабне плакета тази седмица, гледайте тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.