Следващата седмица в кулинарна битка се включват Ралица, Мирослава, Виктория, Генчо и Лефтеров

Празнична атмосфера ще цари в „Черешката на тортата“ следващата седмица по NOVA, а за доброто настроение ще се погрижат петима от най-запомнящите се участници от четвъртия сезон на „Игри на волята: България“. От понеделник до петък в 20:00 ч. на кулинарната арена  ще излязат състезателката по бодибилдинг Ралица Кашинова, домакинята и любяща майка Мирослава Профирова, волейболистката Виктория Григорова, бийтмейкърът Димитър Лефтеров и земеделецът Генчо Генчев. Състезателната група ще опита да внесе коледния дух, но дали ще имат волята да блеснат с готвене, ще прецени шеф Иван Манчев.

Минималистично меню, с таен микс от подправки, от Ивайло Цветков – Нойзи в „Черешката на тортата

В понеделник тон ще даде шампионката по бодибилдинг Ралица Кашинова. Тя ще посрещне гостите в дом, пълен с медали, а с менюто си ще опита да покаже, че здравословната храна може да бъде и вкусна. Планът на Ралица включва сериозна подготовка и стройна организация. На празничната трапеза участниците ще разкажат какъв е животът им след „Игри на волята“ и кои са били най-забавните случки в екстремното риалити, а след това ще тестват уменията си в настолните игри. Възможно ли е Ралица да приготви здравословна торта „Гараш“ и къде се крие тайната на фитнес ръката й?

Класическа руска салата винегрет от Виктор Врачев в „Черешката на тортата“

Мирослава Профирова ще отвори просторния си дом във вторник. Любящата майка на две деца, която разчупи стереотипите за домакиня ще се спре на вдъхновени от родното й място Ерма река ястия, които е научила от майка си и баба си. Родопските гозби, сред които два вида сарми, зелник и тиквеник, ще бъдат в изобилие на трапезата, а подготовката им ще изисква завидни кулинарни умения. Желанието на Мирослава да съчетае стилното с традиционното ще личи не само на масата, но и в тоалета й. Интересните дискусии няма да спират, а една от изненадите ще трогне всички.

„Бао Бън“ и сочни бургери с трюфел от Петър Виденов в „Черешката на тортата“

В сряда домакин става бийтмейкърът Димитър Лефтеров. Като креативна личност с разностранни артистични таланти, той ще заложи на любими ястия, но ще добави към тях и щипка импровизация. Един продукт ще го накара да направи бърза справка с някои от участниците в „Игри на волята“, но дали те ще успеят да му помогнат? За десерт Лефтеров е решил да влезе в директна елиминация и да предизвика Мира със своя тиквеник, а за финал е приготвил неочаквана изненада, която ще предизвика удивление и много смях в компанията.

„Палава“ салата и здравословно филе с Велислава Миланова в „Черешката на тортата“

Спортната фурия Виктория Григорова ще се развихри в кухнята в четвъртък. В старанието си да се представи добре и да впечатли всички, най-силната жена в четвърти сезон на „Игри на волята“ за първи път ще използва списък. Готвенето ще бъде енергично и изпълнено с ведро настроение. Виктория ще опита да впрегне силите на изненадващ помощник в кухнята, но дали той няма да се измъкне без да се потруди? По-късно предстоят истории за забавните и трудни страни на спорта, а изненадата ще внесе италиански разкош.  

Италиански изкушения с Христина Драганова в „Черешката на тортата“

Край на празничната седмица в „Черешката на тортата“ ще постави канарата от Харманли Генчо Генчев. Той ще покани своите гости в родния си град и уютния дом, в който обожава да посреща приятели. Земеделецът е решил да се фокусира върху традиционната българска кухня в обилни количества. Основното със свински джолан ще бъде по специална рецепта на бащата на Генчо. Какви са плюсовете и минусите на малкия град, кое е общото между участниците след разговорите цяла седмица и каква изненада ще поднесе Генчо, предстои да стане ясно в петък. 

Ще завоюва ли някой пълния сбор от точки? Кой ще бъде най-придирчивият гост тази седмица? Чий тиквеник ще бъде най-добър? Не пропускайте да разберете в новите епизоди на „Черешката на тортата“ от понеделник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.